Aftellen is begonnen - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Paul en Danielle - WaarBenJij.nu Aftellen is begonnen - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Paul en Danielle - WaarBenJij.nu

Aftellen is begonnen

Door: Paulendaan

Blijf op de hoogte en volg Paul en Danielle

29 December 2010 | Taiwan, Taipei

Hallo hallo,

Lukt het om de filmpjes te bekijken? Vanmorgen zijn we wakker geworden in een dorm. Voor de geen die geen idee hebben wat dat is.. Dat is een kamer waar wij nu met 12 man op liggen zeg maar een kajuit idee. Gelukkig hadden we geen snurkers dus slapen ging opzich wel.opgestaan en eerst besproken of alles nou geregeld was met de nachten voor de 30ste en de 31ste. De 30ste is rond we hebben een kamer! De 31ste zouden we op de bank midden in de kamer slapen. Gelukkig kon ze ons vertellen dat ook dat nu naar een kamer veranderd is. Dus aan ons om het hotel wat geboekt was te cancellen. Wij dachten dat we het nooit voor elkaar zouden krijgen maar het is gewoon gelukt. We hebben ons vooraf betaalde geld gewoon terug gekregen. Daarna zijn we naar een winkel gegaan waar de electronica centraal stond. Even wat rond gekeken en gekocht. Een klepje voor Bart en een uv beschermer.. Als dank voor het lenen.
Daarna in de metro naar memorial hall. Dit is enorm groot. Doet een beetje denken aan de ...soldaat in Rome ook zo'n groot gebouw. We zagen wisselende bewakers/ soldaten. Het plein is ivm oud en nieuw omgetoverd tot een concert gebeuren. De politie en leger bezig met een soort defilé. Echt super cool om dat te zien met muziek en geschreeuw echt hartstikke grappig. Na het plein zijn we de metro ingestapt naar de 101 om te kijken waar we oud en nieuw kunnen vieren. We hebben besloten om dit op ons af te laten komen een mooie plek om het gebouw te zien hebben we zeker gevonden. We hebben ook het hele stuk terug gelopen naar ons hostel. Ik kan jullie vertellen.. Dat is geen 10 minuten lopen!! We zitten nu op de bank te hangen en te 'chillen' gaan zo lekker naar bed.

Lief Paul en Daan

• 29 December 2010 - 15:02

Tonny:

Spannend hoor een jaarwisseling beleven in weer een ander werelddeel.., N-Z, Africa, Frankrijk en nu Taiwan, jullie moeten het volgend jaa maar weer gewoon eens in Holland vieren hoor..
    Het dooit hier nu goed, lekker papzootje in straten die niet schoonwaren. Waar blijven trouwens de foto's? Daar zijn we weer erg benieuwd naar!
    Nou ga zo beginnen met verven op de zolder en in de gang, je kent het huis straks bijna niet meer terug...
    Nou slaap lekker hoor, lief en kus ma

• 29 December 2010 - 19:18

Arend,Elze En Julia:

Hallo !!!!!!!!!!!!
    Ja hoor, we hebben je voeten, de vissen en "diep en de zee" bekeken. Leuk ook om jullie in de hotsprings te zien. We zijn meteen maar begonnen om de vissen in de vijver bij pa en ma ook te trainen. Zo'n ervaring wil je thuis, met onze temperaturen, natuurlijk ook beleven ;-)
    Vandaag geshopt met ma. Was gezellig. Ik vind het echt tof jullie verhalen te lezen. Maarre...... Op de site staat dat jullie over 16 dagen terug zijn. Klopt dit nou??? Volgensmij is het over 19 dagen... Moeten we nog 3 dagen langer wachten.... Jullie kunnen langer snorkelen en op het strand luieren en in de zee plonzen. Vervelend hoor!!
    Nou, goed uiteinde van dit jaar alvast!!
    Tot horens!! Liefs van Elze

• 29 December 2010 - 21:03

Femke En Laurens :

Fijne jaarwisseling daar in Taiwan :) Proost op een waanzinnig 2011

• 30 December 2010 - 09:18

Marieke:

Ha Paul en Daan,

Leuk om al jullie verhalen te lezen. Wat kun je in korte tijd een hoop zien en doen. Ook de filmpjes bekeken, wow die vissen, zo mooi. Geniet van de rest van jullie trip en alvast een hele mooie jaarwisseling en de beste wensen voor 2011! Liefs van ons 5-jes