The mountains of Alishan - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Paul en Danielle - WaarBenJij.nu The mountains of Alishan - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Paul en Danielle - WaarBenJij.nu

The mountains of Alishan

Door: Paulendaan

Blijf op de hoogte en volg Paul en Danielle

12 December 2010 | Taiwan, Taipei

Goede middag allemaal!!

Vanmorgen zijn we vroeg gewekt door de scouting die al weer vroeg in de weer waren met dansjes en Met zingen.. Vervolgens hebben we een halfe koude douche genomen. Heerlijk primitief! En ja nu moesten we bepakt en bezakt weer helemaal de weg terug omhoog. Wat een tocht..

We hebben onze weg vervolgd richting Alishan. De weg liep helemaal door de bergen. We hadden ook een andere route kunnen nemen maar ja dan konden we niet van het mooie uitzicht genieten. Onderweg hebben we genoten van de mooie bergen en het landschap. We hebben ook nog een poging gedaan om naar een hotspring te gaan. Maar toen we alle toeristen zagen zijn we maar weer terug gegaan en hebben onze weg weer vervolgd. We zijn onderweg een paar keer gestopt om foto's te maken en te filmen. ( deze zullen jullie snel een keer zien. Het lukt ons nog steeds niet om ze erop te zetten)
Ook waren er veel werkzaamheden onderweg. Dit kwam omdat er een tijdje geleden een tyfoon is geweest die de doorgaande wegen hadden geblokeert Dus ze waren met man en macht alles weer aan het opknappen. Af en toe moesten we goed kijken waar nou heen moesten omdat de weg niet goed te zien was.
Uiteindelijk zijn we in chiayi aangekomen. Hier hebben we al snel een goede slaapplek gevonden. De auto mochten we hier zelfs binnen parkeren, dus nu weten we zeker dat hij veilig staat.

We zijn vanavond naar de Night Market geweest. In elke grote stad is dat wel te vinden. Als de zon onder is gaan komen de steden hier pas echt tot leven en is het overal heel druk. We zijn hier op zoek gegaan naar wat eten. Dit is nog best moeilijk als alles in het Chinees staat geschreven en je niet weet wat ze bereiden. Ik heb sushi gehaald wat echt heel erg lekker was en paul heeft een soort bitterballen op alleen zat hier octopus in. Ja je leest het goed octopus!! Nu liggen we in bed en gaan we slapen want we moeten morgen weer vroeg op.

Liefs Paul en Daan

• 13 December 2010 - 09:08

Mandy:

veel met stokjes eten zeker! Wel spannend iedere dag wat je te eten krijgt haha. Foto's kunnen bekijken ja. leuk xx

• 13 December 2010 - 14:38

Evelien:

Zo net mijn laatste ski les achter de rug,Nu op echte sneeuw in oosterijk gaan proberen met de de tips van Sven en de verwarmings elementen moet het lukken al is het maar 2 afdalingen op een dag ik ga skieen.
    Daan heb je al iets gehoord van je sollicitaite.
    Wat leuk de foto`s die je gestuurd heb krijg nu een beetje indruk hoe het daar is. En paul zo door gaan met Vis eten straks lus je niet anders

XXX Mam