Dat worden dus 2 beschuitjes met muisjes - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Paul en Danielle - WaarBenJij.nu Dat worden dus 2 beschuitjes met muisjes - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Paul en Danielle - WaarBenJij.nu

Dat worden dus 2 beschuitjes met muisjes

Door: Paulendaan

Blijf op de hoogte en volg Paul en Danielle

08 December 2010 | Taiwan, Taipei

Mie hau,

Zonder dollen dit moet echt gedag betekenen weet alleen niet of je het zo goed schrijft.

Allereerst jullie ook allemaal van harte met de nichtjes zouden jullie een foto door kunnen mailen we zijn nu erg benieuwd...

Vanmorgen zijn we bij tijds wakker geworden, zeg maar gerust om 3 uur s'nachts door iemand die mij nodig had. We waren alle 2 wakker en kwamen zeer moeilijk in slaap misschien kwam dit door de jetlag?? En het harde bed? Wij kunnen nu ook mee praten over een gevangenis bed wat sliep dat hard.

Op gestaan en alles ingepakt en opzoek gegaan naar onze nieuwe hostel. We kwamen tijdens onze wandeling erachter dat de kaart die in de lonely planet staan kwa afmeting niet voldeed aan je gevoel. Op de kaart lijkt het een km terwijl het in werkelijkheid maar 300mtr is dat is dan niet verkeerd met zo'n rugzak op

Aangekomen in ons hostel met de naam Taipei hostel hebben we een kamer à 600 ntd met een raam heerlijk.. Ohh en dak terras echt helemaal top.

Spullen gedropt en ontbijt gehaald om met de metro een wandeling door de botanical garden te maken. In de zomer zeker een place to be maar nu ook niet verkeerd het ligt pal aan de weg, maar je hoort echt helemaal geen verkeer. Na de wandeling weer met de metro terug om een wandeling/route te volgen naar een paar tempels. Hier hebben we veel van gezien zelfs een kerkdienst, nou weet ik niet of je dit zo mag noemen maar het gebeurde wel. Nog staan kijken bij een waterval/sproeiers ala las Vegas. De metro gepakt naar memorial place 28-2. Hier hebben we het verhaal gelezen over wat er gebeurd was laat ik het zo zeggen het was best indrukwekkend! Zitten we op een randje van een vijver te overleggen wat nu. Begint er achterons weer zo'n waterval te spuiten. Schrok me even wezenloos. We zouden naar de night market gaan want het liep al aardig tegen 5en aan. Bij het passeren van een macdonald voor noedels hebben we even snel wat gegeten samen met een Italiaan en een Australiër die beiden opweg waren naar huis en de laatste dagen nog mee pikte van Taiwan. Na nog wat gedronken en gepraat zijn we op de metro gestapt naar 101 het hoogste gebouw van de wereld mits je Dubai niet mee telt. Wat een gebouw en wat een uitzicht echt bizar mooi. Het schijnt met oud en nieuw ook helemaal top te zijn dus we gaan het beleven.

Met een aantal zere kuiten moeien voeten gaan we ons nu klaar maken om te slapen. Beste raar dat het nu bij jullie bijna half 5 is maar goed tot snel

Liefs Paul en Daan.

Ps paul de laptops zijn hier wel met qwerty en goedkoop en kan iemand mij vertellen hoe ik een flash kan downloaden zodat ik foto's kan uploade.... Gaat om de iPad..

• 08 December 2010 - 17:24

Marion:

Vandaag zijn het dus 2 beschuiten met muisjes.
    Gefeliciteerd allemaal!
    En jullie daar in hotel Taipei, Ik hoop inderdaad dat jullie betere bedden hebben nu.

Liefs Marion

• 08 December 2010 - 17:42

George En Audrey:

Hoi Paul en Daan,

Leuk om te lezen hoe jullie reis verloopt en dat we jullie kunnen volgen op deze manier.
    Ik weet wie van jullie twee dit allemaal schrijft, maar klasse! Echt schrijftalent. Wellicht een idee om een boek uit te brengen met jullie reisverslagen?? Hier is het nog steeds winter en koud. Geniet lekker van jullie reis en pas op voor fonteinen.

Veel plezier en groeten,

George, Audrey, Melissa en Sanne

• 08 December 2010 - 19:53

Oma:

nog maar eens proberen of ik jullie een berichtje kan sturen. de computer deed het niet leuk om alles mee te beleven.hetis nu woensdag avond net bij de oudjes koffie wezen schenken.het is bij jullie nacht denk ik.hier alles oke,alleen nog een beetje koud.hoop morgen weer wat van jullie te horen liefs opa oma

• 09 December 2010 - 10:25

Ab:

Gelukkig zijn de bedden lekker hard , dan haal je ook geen gekke dingen in je hoofd ( Jo kwam zwanger thuis uit Sri Lanka ! , zeker zachte bedden ? )
    Hoe gaat het met Daan , kan ze die grote passen wel bijhouden.
    Een beetje tempel bezoek kan geen kwaat , dus hup de pas er in en opzoek naar de volgende .
    P.S. neem tussendoor even een biertje , het vocht gehalte moet op peil blijven , was het niet 3 Ltr per dag ?
    Groetjes Ab

• 09 December 2010 - 22:23

Arend, Elze En Julia:

Hallo!!!!!!!!!!!!

O o o wat was het HEEEEEEEEERLIJK warm vanavond aan de Mercuriusweg 1c!! Helemaal top! Hebben meteen je vaat maar opgeruimd, een poging tot stofzuigen gedaan, je vloer gedweild, trap afgenomen, wc gedaan en plantje watergegeven. Margreet zei: een plantje, zo zielig??? En dat voor iemand met groene vingers???;-)

Nou, hoop snel weer wat van jullie te lezen. Duik nu mijn bedje lekker in. Doei!!!!! Liefs van Elze